Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η αποστολή των βεβαιώσεων παρακολούθησης της διαδικτυακής επιμορφωτικής ημερίδας της ΠΕΚΑΔΕ που πραγματοποιήθηκε στις 2-4-2022.

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστερημένη αποστολή τους, η οποία οφείλεται αφενός στην πολύ μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων στην ημερίδα και την ανάγκη επεξεργασίας και διασταύρωσης των στοιχείων τους καθώς και σε διαχειριστικά και τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν ακολούθως.

Για το λόγο αυτό, η αποστολή των βεβαιώσεων παρακολούθησης γίνεται ομαδικά και σταδιακά, μέσω email, διότι δεν ήταν πρακτικά εφικτό να γίνει ατομικά σε πάνω από 1000 συναδέλφους που παρακολούθησαν την ημερίδα μας (μέσω Webex και YouTube).

*** Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό email ή δεν λάβετε τη δική σας βεβαίωση, σας παρακαλούμε να μας στείλετε μήνυμα με τα στοιχεία σας αναλυτικά, προκειμένου να σας την αποστείλουμε. ***

Οδηγίες για «εξαγωγή» της ατομικής σας βεβαίωσης:

Στο αρχείο pdf που θα λάβετε θα βρείτε έναν αριθμό ατομικών βεβαιώσεων συναδέλφων, μία σε κάθε σελίδα του αρχείου. Για να «εξάγετε» τη δική σας βεβαίωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Κατεβάζετε το αρχείο pdf (με ή χωρίς αποθήκευση).

2. Ανοίγετε το αρχείο, ελέγχετε ότι η δική σας βεβαίωση βρίσκεται σε αυτό και σημειώνετε τον αντίστοιχο αριθμό της σελίδας του αρχείου.

3. Επιλέγετε «Εκτύπωση» για το αρχείο (ή κάνετε κλικ στο εικονίδιο «Εκτύπωση»). Θα  ανοίξει το παράθυρο διαλόγου της εκτύπωσης.

4. Στην επιλογή «Προορισμός» επιλέγετε από το drop-down menu το «Αποθήκευση ως PDF».

5. Στην επιλογή «Σελίδες» επιλέγετε από το drop-down menu το «Προσαρμοσμένη» και στο πλαίσιο που θα ανοίξει ακριβώς από κάτω πληκτρολογείτε τον αριθμό της σελίδας του αρχείου pdf που αντιστοιχεί στη δική σας βεβαίωση.

6. Κάνετε κλικ στο μπλε κουμπί «Αποθήκευση» στο κάτω μέρος του παράθυρου. Θα ανοίξει το παράθυρο διαλόγου των Windows «Αποθήκευση ως».

7. Δίνετε ένα χαρακτηριστικό όνομα αρχείου και αποθηκεύετε αυτήν την μία σελίδα του αρχείου pdf στον υπολογιστή σας, ως συνήθως.

8. Διαγράφετε τις υπόλοιπες σελίδες του αρχείου pdf (απλά διαγράφετε όλο το αρχικό αρχείο pdf που κατεβάσατε).  

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΠΕΚΑΔΕ