Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες Αγγλικών των δημόσιων Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ρεθύμνου και η αρμόδια Σχολική Σύμβουλος διοργανώνουν για πέμπτη (5η) συνεχή χρονιά το EnglishontheSpotFestival. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 στο Σπίτι του Πολιτισμού και στην Πλατεία Μικρασιατών της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου. Το διήμερο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, το Δήμο Ρεθύμνου, τη Δ/νση Δ/θμιας και Π/θμιας Εκπ/σης Ρεθύμνου, την Ένωση Γονέων, την ΕΛΜΕ και το Σύλλογο Εκπ/κων Π/θμιας Ρεθύμνου.

Και αυτή τη χρονιά μαθητές και μαθήτριες με τους καθηγητές τους εκθέτουν στο κοινό και εκτός σχολικού περιβάλλοντος, projects και εργασίες που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στα πλαίσια του μαθήματος των Αγγλικών. Ταυτόχρονα, παίζουν και δημιουργούν onthespot στα αγγλικά στο χώρο της πλατείας Μικρασιατών της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, με δραστηριότητες και παιχνίδια στα αγγλικά. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το Σάββατο 8 Ιουνίου, 8.00-10.00 το βράδυ, όταν οι μαθητές παρουσιάζουν ζωντανά θεατρικά έργα στα αγγλικά, μουσικές που τους αρέσουν, χορούς και βίντεο που έχουν ετοιμάσει, σ’ ένα πάρτι που θα συνεχιστεί ως αργά. Οι συμμετοχές φέτος ξεπερνούν τις 1500 και έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε έργα μαθητών και από άλλους νομούς της Κρήτης και της Ελλάδας.

Ελάτε να βιώσετε τη θετική και γεμάτη χρώματα διάθεση των παιδιών για δημιουργία και να δείτε τη δουλειά που γίνεται στο ελληνικό δημόσιο Σχολείο στο μάθημα των Αγγλικών.

Για τους καθηγητές και τις καθηγήτριες Αγγλικών Π/μιας & Δ/θμιας Εκπ/σης

Ν. Ρεθύμνου

Η Σχολική Σύμβουλος

Δέσποινα Αγγελιδάκη Πετσαγγουράκη

Για πληροφορίες Δ. Αγγελιδάκη :

Τηλ. : 28310 31894 - 6972782638

Δείτε το πρόγραμμα