Για να δείτε τα μέλη του νέου Δ.Σ. της ΠΕΚΑΔΕ πατήστε εδώ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το νέο Δ.Σ. της ΠΕΚΑΔΕ σας απευθύνει θερμό χαιρετισμό και εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας. Η Ένωσή μας συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια συνεχούς προσφοράς επιστημονικού, κοινωνικού και υποστηρικτικού έργου σε όλους τους συναδέλφους της δημόσιας εκπαίδευσης. Για την επίτευξη των στόχων της, η ΠΕΚΑΔΕ αντλεί δύναμη από τα μέλη της. Συνεπώς, η συνεχής παρουσία σας και η ενεργή συμμετοχή σας στις ημερίδες, εκδηλώσεις και επιμορφωτικές δράσεις που διοργανώνει είναι σημαντική.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις που πιστεύετε ότι θα ενισχύσουν την Ένωσή μας και θα προβάλουν το εκπαιδευτικό έργο μας. Απευθύνουμε, λοιπόν, ανοιχτή πρόσκληση στους συναδέλφους μας για μια πιο δυναμική παρουσία και ελπίζουμε σε µια καλή συνεργασία προς όφελος του κλάδου μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το απερχόμενο Δ.Σ. για την πολύτιμη προσφορά του και ευχόμαστε να συνεχίσουμε µε τον ίδιο ζήλο και την ίδια αφοσίωση που επέδειξαν, ελπίζοντας να ανταποκριθούμε στις νέες επιστημονικές και εκπαιδευτικές προκλήσεις και απαιτήσεις των δύσκολων καιρών μας.

Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη της ΠΕΚΑΔΕ που συμμετείχαν στις εκλογές και τίμησαν με την ψήφο τους το παρόν Δ.Σ. Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τεκταινόμενα του κλάδου μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pekade.gr. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook και να αποστέλλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα άρθρα σας για δημοσίευση στο περιοδικό μας Aspects today καθώς και να υποβάλετε ιδέες και προτάσεις καθώς και ερωτήματα για θέματα που σας αφορούν.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του Δ.Σ.


questionnaire

 Η Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε.

 

Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης (ΠΕΚΑΔΕ) ιδρύθηκε το 1978 και εκπροσωπεί πανελλαδικά όλους τους εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας της Α΄/θμιας και της Β΄/θμιας Εκπ/σης.

Η Ένωση έχει αναπτύξει, τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στην περιφέρεια, ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και επιμορφωτικών δραστηριοτήτων καθώς και κλαδικών και εργασιακών δράσεων με σκοπό τη γενικότερη αναβάθμιση του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας στο δημόσιο σχολείο και την επαγγελματική εξέλιξη των συναδέλφων.